17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3340
görüntüleme

ASKİ faturalarına dikkat

ASKİ faturalarına dikkat
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) adına otomatik ödeme tahsilatı yapan Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile imzalanan tahsilat protokolleri,1 Ağustos'tan itibaren feshedilecek.

ASKİ'nin web sitesinde yer alan açıklamada, protokolleri iptal edilecek bankalarda otomatik ödeme talimatı bulunan vatandaşların, herhangi bir problemle karşılaşmamaları için talimatlarını iptal etmeleri istendi.

Açıklamada, bu bankalar haricinde otomatik ödeme protokolü olan bankalardan birine talimat verilebileceği ifade edilerek, faturaların, gişe tahsilatı yapan bankalara ya da tahsilat şubelerine ödenebileceği kaydedildi.

Vatandaşlar, tahsilat protokolü imzalanan, Asya Katılım Bankası, Denizbank, Halkbank, HSBC Bank, Oyakbank, Koçbank, Şekerbank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Vakıfbank'tan otomatik ödeme yapabilecekler.

Otomatik ödeme talimatı bulunmayan vatandaşlar ise faturalarını, Anadolu Bankası, Asya Katılım Bankası, Denizbank, Halkbank, HSBC Bank, Koçbank, Oyakbank, Şekerbank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, Vakıfbank, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası tahsilat gişelerinde yatırabilecekler. ASKİ yetkilileri,''protokollerin, bankaların gişeden tahsilat yapmamaları nedeniyle feshedileceğini''bildirdiler.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011