17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4489
görüntüleme

Ankara'da trafik düzenlemesi

Ankara'da trafik düzenlemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi haber merkezinden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Bulvarı üzerindeki alt geçit çalışmaları nedeniyle, bugünden itibaren, geçici bir süreyle Çankaya'da yeni trafik düzenlemesi başlatıldı. Buna göre, yeni güzergahlar ve trafik akışı şöyle olacak: ''-Atatürk Bulvarı'nın Kuğulupark Kavşağı ile Bükreş Sokağı arasında kalan bölümünde trafik akışı iki yönlü olarak sağlanacak.

-Atatürk Bulvarı'nın Çankaya Caddesi ile Bükreş Sokak arasında kalan bölümünde trafik akışı, eskiden olduğu gibi Kuğulupark istikametinde tek yönlü olacak.

-Katip Çelebi ve Bükreş Sokak'ta trafik akışı, Atatürk Bulvarı'ndan Cinnah Caddesi istikametine tek yönlü sağlanacak ve bu sokakların her iki tarafına park yasağı getirilecek.

-Şehit Ersan Caddesi'nin And Sokağı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan bölümünde trafik akışı Atatürk Bulvarı istikametinde, And Sokak ile Çankaya Caddesi'nde kalan bölümünde ise önceden olduğu gibi Çankaya Caddesi istikametinde tek yönlü sağlanacak.

-Çobanyıldızı Sokağın Atatürk Bulvarı ile Şehit Ersan Caddesi arasında kalan bölümünde trafik, Şehit Ersan Caddesi istikametinde tek yönlü verilecek.

-İran Caddesi'nden Polonya Caddesi'ne araç girişi olmayacak. Trafik akışı, Kuğulupark Kavşağı'ndan Polonya Caddesi'ne giriş yapılarak, Tunalı Hilmi caddesi ve İran Caddesi istikametinde sağlanacak.

-Güvenlik Caddesi, Havuzlu Sokak istikametinden Mesnevi Sokak istikametine tek yönlü olacak trafik akışı, Yeşilyurt Sokak Güvenlik Caddesi istikametinden Cinnah Caddesi istikametine ve Nevzat Tandoğan Caddesi Atatürk Bulvarı istikametinden Güvenlik Caddesi istikametine de tek yönlü gerçekleşecek.

-Ayrıca, Atatürk Bulvarından gelip Güvenlik Caddesi'ni kullanan toplu taşım araçları, yine Havuzlu Sokak'tan Güvenlik Caddesi'ne girerek, Mesnevi Sokak Kavşağı'ndan Karyağdı ve Portakal Çiçeği sokaklarını takip edecek, buradan da Hoşdere Caddesi'ne çıkarak, sağa dönecekler ve Selimiye Sokak'tan Dikmen Caddesi'ne çıkarak, Genelkurmay Kavşağından Atatürk Bulvarı'na ring yapacaklar.''

kaynak: ankarahaber

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011