17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3391
görüntüleme

Ankara'da kar...

Ankara'da kar...

Doğu bölgeleri de karakışa girerken, alarma geçen Kızılay'da izinler kaldırıldı Güneydoğu illerimizi vuran sel felaketinin yaraları henüz sarılmadan, kara kış sert yüzünü göstermeye başladı. Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası, etkisini ilk Trakya'da gösterdi.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın ardından, dün sabah saatlerinde İstanbul'a da yılın ilk karı düştü. İstanbul'un yüksek kesimlerinde dün görülen kar, saat 05.30 sıralarında şehir merkezine de yağmaya başladı. Gün boyu devam eden kar yağışı nedeniyle şehir merkezinde beyaz bir görüntü oluştu.

17.15'teki Bostancı-Yenikapı-Bandırma ve 17.45 Bostancı-Yenikapı-Mudanya deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Boğaz trafiğinde herhangi bir aksama olmazken, kar yağışının bu sabaha kadar etkili olacağı, kentte hava sıcaklığının yarından itibaren artacağı belirtildi. Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Bursa'da da etkisini gösterdi. Sabah başlayan kar yağışı, özellikle Uludağ'ın eteklerindeki semtleri beyaza bürüdü. “Beyaz cennet”te kar kalınlığının 25 santimetreye ulaştığı, hava sıcaklığının ise eksi 8 derece olarak ölçüldüğü bildirildi. İzmit, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Zonguldak, Ağrı, ve Kars illeri de dün sabah saatlerinden yılın ilk kar yağışını yaşadı. Kar yağışının yoğun yaşandığı Bolu Dağı'nda sisin de etkisiyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Batı bölgeleri kar yağışının etkisine girerken, Karadenizde ise fırtına var. Fırtına nedeniyle dalga boyu 4 metreye kadar yükseldi. Akçakoca'da sağanak yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Muş ve Muğla'da etkili olan fırtına hortuma yol açtı, bazı evlerin çatıları uçarken, ağaçlar yerinden söküldü. Muş'taki hortumda, bir çocuk yaralandı.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011