17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2847
görüntüleme

Ankara'da iki otomobil benzinliğe daldı

Ankara'da iki otomobil benzinliğe daldı

Otomobillerden biri yol kenarındaki yayaya ardından reklam panosuna çarparak durabildi. Diğer otomobil ise vatandaşların arasından sıyrılarak, benzinlik içinde güçlükle durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Benzinlik çalışanları ve çevredeki vatandaşlar ise ambulansın olay yerine ulaşması için yoğun çaba harcadı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında İskitler Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Kadem Uzun yönetimindeki 06 TSM 46 plakalı otomobil ile Tuba Akgün idaresindeki 20 R 6726 plakalı otomobil, Muhsin Top'un kullandığı 34 EY 5803 plakalı çöp kamyonunun sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı.

Kadem Uzun'un kullandığı otomobil yol kenarında bekleyen yayaya ardından benzinliğin reklam tabelasına çarparak durabildi. Tuba Akgün'ün kullandığı otomobil ise vatandaşların arasından geçip, benzinlik içinde güçlükle durdu. Kazanın ardından kimliği belirlenemeyen yaya ile Kadem Uzun ve Uzun'un yanında bulunan arkadaşı Runcan Aldağ yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Kadem Uzun bir aracın kendilerini sıkıştırdığını ve kazanın bu yüzden meydana geldiğini söyledi.

Benzinlik çalışanları ve çevredeki vatandaşların ise trafik polisleri gelene kadar trafiği yönlendirdiği görüldü. Vatandaşlar ek ambulansların olay yerine ulaşması için yoğun çaba harcadı.

Öte yandan kazaya karışan bayan sürücü Akgün, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Bayan sürücü arkadaşları tarafından sakinleştirildi

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011